FFMP
NATŁUSZCZANE PROSZKI MLECZNE – REGULAR I INSTANT

MIESZANKI PROSZKÓW MLECZNYCH ORAZ WYSOKIEJ JAKOŚCI TŁUSZCZU ROŚLINNEGO

Tańsza alternatywa dla pełnego mleka w proszku.

Wysoka zawartość tłuszczu: od 26% do 40%

Wysoka zawartość białka: do 26%

PRZYKŁADY MIESZANEK:

Tłuszcz roślinny: 28% // Białko: 26%
Tłuszcz roślinny: 28% // Białko: 18%
Tłuszcz roślinny: 28% // Białko: 10%
Tłuszcz roślinny: 26% // Białko: 20%
Tłuszcz roślinny: 26% // Białko: 15%

Inne  parametry na życzenie.

Opcjonalnie można wzbogacić witaminami, minerałami lub aromatami.

Na bazie mleka i/lub serwatki w proszku.

Elastyczność i możliwość dostosowania parametrów do potrzeb klienta i specyfiki aplikacji.

Dostępna jest również wersja instant.

ZASTOSOWANIE: produkcja żywności, czekolady, lodów, jogurtów, napojów mlecznych, napojów dietetycznych, deserów, herbatników, nadzień kremowych, wyrobów cukierniczych, produktów mlecznych, śmietanki do kawy i herbaty, premiksów spożywczych, sosów, zup i innych

OPAKOWANIE: worki papierowe 25 kg, z wkładką PE, uszczelnione i zszyte // big bagi do 1000 kg