Loading...
SERWATKA DEMINERALIZOWANA W PROSZKU (DWP) TYP 40, 50, 70, 90 I INNE 2020-09-10T08:39:51+00:00

SERWATKA DEMINERALIZOWANA W PROSZKU (DWP) TYP 40, 50, 70, 90 I INNE

Alima produkuje proszek serwatkowy od ponad 17 lat. Oprócz najbardziej popularnej demineralizacji serwatki TYP 40 oferujemy serwwatkę o wyższym stopniu demineralizacji jak 50, 70, 90 i innym, wg zapotrzebowania.

Proszek serwatkowy jest nieocenionym naturalnym źródłem białka. Ma kremowo-biały kolor , jest luźny, puszysty .

Proszek zawiera cenne białka, takie jak albuminy i globuliny, laktozę i sole mineralne.

Jest tańszą i  bardziej ekonomiczną alternatywą dla odtłuszczonego mleka w proszku.

Demineralizowana serwatka w proszku ma lepszy smak, jest mniej słona i zawiera mniej popiołu , dlatego jest bardziej wartościowa niż standardowa serwatka w proszku.

Główne parametry:

Umożliwiamy dostosowanie niektórych ważnych parametrów proszku do potrzeb naszych klientów.  Zastosowane procesy mikrofiltracji, nanofiltracji i ultrafiltracji podczas procesu produkcyjnego wpływają  między innymi na  osiągnięcia niższych parametrów mikrobiologicznych, a także wyższych proporcji białek.

Zastosowanie: produkcja żywności, czekolady, lodów, jogurtów, napojów mlecznych, napojów żywieniowych, deserów, herbatników, nadzień kremowych, wyrobów cukierniczych, produktów mlecznych, śmietanki do kawy i herbaty, żywności

Opakowanie: worki papierowe 25 kg z wkładką PE, zamknięte i zszyte // big bagi do 1000 kg