NATŁUSZCZANE PROSZKI MLECZNE (FFMP)


Mieszanki mleka w proszku i tłuszczu roślinnego (kokosowego lub palmowego).
Tańsza alternatywa dla pełnego mleka w proszku.
Wysoka zawartość tłuszczu: do 28%
Wysoka zawartość białka: do 26%
Przykłady mieszanek:
Tłuszcz roślinny i mleczny: 28% // Białko: 26%
Tłuszcz roślinny i mleczny: 28% // Białko: 18%
Tłuszcz roślinny i mleczny: 28% // Białko: 10%
Tłuszcz roślinny i mleczny: 26% // Białko: 24%
Tłuszcz roślinny i mleczny: 26% // Białko: 20%
Inne parametry na życzenie.
Opcjonalnie można wzbogacić witaminami, minerałami lub aromatami.
Na bazie mleka i / lub serwatki w proszku.
Elastyczność i możliwość dostosowania parametrów do potrzeb klienta i specyfiki aplikacji
Dostępna jest również wersja instant.
Zastosowanie: produkcja żywności, czekolady, lodów, jogurtów, napojów mlecznych, napojów dietetycznych, deserów, herbatników, nadzień kremowych, wyrobów cukierniczych, produktów mlecznych, śmietanki do kawy i herbaty, premiksów spożywczych, sosów, zup i innych
Opakowanie: worki papierowe 25 kg, z wkładką PE, uszczelnione i zszyte //big bagi do 1000 kg
