Loading...
ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (SMP) 2019-09-29T21:32:40+00:00

ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (SMP)

Odtłuszczone mleko w proszku jest bogatym źródłem białek, ponieważ jego zawartość wynosi 34%.

Zawiera białka mleka, laktozę i minerały w takich samych proporcjach jak świeże mleko, z którego zostało wyprodukowane. Odtłuszczone mleko w proszku jest zdecydowanie najpopularniejszym rodzajem dostępnego mleka w proszku.

Główne parametry:

  • Białka: min 34%
  • Laktoza: min 49%
  • Tłuszcz: maks. 1,25%
  • Zawartość popiołu: max 8,5%
  • Zawartość wody: maks. 4%

Zastosowanie: produkcja żywności, czekolady, lodów, jogurtów, napojów mlecznych, napojów dietetycznych, deserów, herbatników, nadzień kremowych, wyrobów cukierniczych, produktów mlecznych, śmietanki do kawy i herbaty, premiksów spożywczych, sosów, zup i innych

Opakowanie: worki papierowe 25 kg z wkładką PE, zamknięte i zszyte // big bagi do 1000 kg