Loading...
ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (SMP) O ZAWARTOŚĆI BIAŁKA MIN. 34% 2022-03-10T14:00:20+00:00

ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (SMP)
O ZAWARTOŚCI BIAŁKA MIN. 34%

Odtłuszczone mleko w proszku jest bogatym źródłem białka, ponieważ jego zawartość wynosi 34%.

Zawiera białka mleka, laktozę i minerały w takich samych proporcjach jak świeże mleko, z którego zostało wyprodukowane. Odtłuszczone mleko w proszku jest zdecydowanie najpopularniejszym rodzajem dostępnego mleka w proszku.

Główne parametry:

  • Białka: min. 34%
  • Laktoza: min. 49%
  • Tłuszcz: maks. 1,25%
  • Zawartość popiołu: maks. 8,5%
  • Zawartość wody: maks. 4%

Zastosowanie: produkcja żywności, czekolady, lodów, jogurtów, napojów mlecznych, napojów dietetycznych, deserów, herbatników, nadzień kremowych, wyrobów cukierniczych, produktów mlecznych, śmietanki do kawy i herbaty, premiksów spożywczych, sosów, zup i innych

Opakowanie: worki papierowe 25 kg z wkładką PE, zamknięte i zszyte // big bagi do 1000 kg